Aventura i Esports

Els Pirineus Orientals són ben coneguts per a totes les seves activitats d'aventura i esports.

Ciclisme
Bicicleta de muntanya
Els Pirineus Orientals és un paradís de BTT, un dels secrets més ben guardats del món de les bicicletes de muntanya. Hi ha una enorme quantitat de potencial de ciclisme de muntanya. Des dels cims fins al mar, podeu pujar al contingut del vostre cor en senders adequats a totes les habilitats. Milers de quilòmetres de rutes marcades i no marcades. A França, com que una bicicleta de muntanya no és un vehicle motoritzat, pots fer la teva bicicleta en qualsevol ruta, senyalitzada o no.
Aquí hi ha uns bons parcs de bici. L'estació d'esquí Les Angles ofereix rutes amb accés d'ascensor mitjançant la seva góndola des de mitjans de juny fins a mitjans de setembre. L'estació d'esquí de La Molina, a l'altra banda de la frontera espanyola, ofereix les mateixes rutes d'accés a gòndoles, ia Andorra hi ha el famós parc de bicicletes Vallnord i un segon parc de bicicletes a Soldeu.

Consulteu https://anglophone-direct.com/mountain-biking-in-the-pyrenees-orientales/ per obtenir més informació.

Per als aficionats a la carretera i als coneixedors, la versió espanyola del Tour de França es coneix com la "Volta d'Espanya" que va passar per Olette el 2017 en direcció a Andorra.

Per obtenir més informació sobre rutes https://www.outdooractive.com/en/road-bike-rides/languedoc-roussillon/road-bike-rides-in-languedoc-roussillon/2514656/

Bikers benvinguts

Per als amants de la moto: des de Perpinyà, les 'torbades' comencen just després de Prades i us mantindran ocupats durant 60 km fins a la frontera espanyola o cap a Andorra per uns altres 60 km si encara no esteu satisfets.
A continuació, tot seguit, encara hi ha carreteres costaneres per explorar per mantenir-vos ocupat durant uns dies més.

I després les granges de vi, i després .... Haureu de romandre durant una o dues setmanes per veure ALGUNS d'elles, però millor encara: torneu-vos a dirigir cap al nord per veure-ne més.

Senderisme

La zona és coneguda per la seva gran varietat de rutes de senderisme. Des d'una caminada fàcil de 5 km fins a la caminada de 3 dies des del poble de muntanya fins al poble de muntanya. Alguns són fàcils i altres són per als excursionistes més experimentats.

Rafting, barranquisme
Per als aventurers, hi ha diverses activitats als rius de la zona: vegeu
https://anglophone-direct.com/rafting-canyoning-tubing/

Esquiar
Per als amants de la neu, hi ha 3 zones d'esquí a menys d'1 hora amb cotxe d'Olette. I, per descomptat, Andorra és a uns 90 minuts d'Olette.

La platja

La natació a l'oceà és a només 40 minuts. Els visitants es fan malbé per escollir les platges nord i sud de Perpinyà. Natació, pesca, surf de vela, surf de kites són tots atesos. I a continuació, la costa espanyola de la Costa Brava queda a menys de 90 minuts per fer una excursió fàcil a la costa.