Els nostres serveis:

Hi ha 5 habitacions dobles disponibles a La Fontaine. (vegeu l'opció "Habitacions"). Les habitacions tenen servei diari. Totes les habitacions estan equipades amb bany privat.
Inclouen roba de llit i tovalloles.
L'allotjament adequat per a mascotes només està disponible per acreditació prèvia amb la gestió. S'aplicarà un cost addicional.
L'aparcament està disponible a la nostra zona d'aparcament privat, al costat de l'edifici i a la plaça de la ciutat per la carretera.
L'esmorzar està inclòs.
Hi ha wifi gratuït disponible.

Volem contribuir a la sostenibilitat del medi ambient mitjançant la implementació de bones pràctiques empresarials per reduir la petjada ambiental de les Cambres d'estiu.
També animem els convidats a ajudar-nos en aquest esforç. Hi ha moltes maneres en què tots podem contribuir a reduir la nostra petjada ambiental.
Utilitzem productes de neteja domèstics no tòxics com a alternativa més saludable i ecològicament responsable.
Si els nostres clients s'allotgen amb nosaltres durant una visita prolongada, la roba es canviarà cada 3 dies (llevat que es demoni). Els clients també poden optar per utilitzar les seves tovalloles més d'una vegada per reduir l'ús de detergents i aigua.
Comprem aliments de cultiu local i de temporada, en la mesura del possible.
Si la temporada ho permet, preferim fer els nostres propis embussos per al servei d'esmorzar.